Hapval AB

Östergötlands län

Information

Hapval AB är ett av många företag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Hapval AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hapval AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1958-03-12. Men sedan 2009-09-10 så har Hapval AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjögärdet 6, 615 95, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hapval AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8141921.

Valdemarsvik arbetar för att företag som Hapval AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hapval AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hapval AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hapval AB och det är följande personer, Åkeson, Peter Björn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Ulf Johan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hapval AB är 556066-3683.