Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva trafikundervisning, bedriva handel med båtar och bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1958-06-10 så skapades Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556066-7882 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 023-58500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Centrala Trafikskolan, Lennart Ferm Aktiebolag är Hagström, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Inger Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .