Bengt Asklöf & Co Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bengt Asklöf & Co Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Bengt Asklöf & Co Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Asklöf & Co Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-12-04.

Bengt Asklöf & Co Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1969-03-26. Men sedan 1980-01-01 så har Bengt Asklöf & Co Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vammarg. 2, 615 32, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Asklöf & Co Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-10090.

Valdemarsvik arbetar för att bolag som Bengt Asklöf & Co Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Asklöf & Co Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och marknadsföring, export, import och försäljning av inredningsdetaljer samt fastighetsförvaltning och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Asklöf & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Asklöf & Co Aktiebolag och det är följande personer, Asklöf, Iris Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Asklöf, Sofia Susann som är född 1985 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Asklöf & Co Aktiebolag är 556124-7882.