S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Aktiebolag som heter S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1973-03-07 så har S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamng. 1, 615 31, Valdemarsvik. Vi ni istället prata med S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag så kan ni göra det på 0123-51120.

Bolaget skall driva försäljning av båtar och båtmotorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Clas Ola som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunilla Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

S.A. Svensson Båt & Motor Aktiebolag har 556177-6831 som sitt organisationsnummer.