Gusum Mässing AB

Östergötlands län

Information

556189-1192 är organisationsnummer för företaget Gusum Mässing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gusum Mässing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Gusum Mässing AB finns i.

Gusum Mässing AB har varit registrerat sedan 1975-02-18 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gusum Mässing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Gusum Mässing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gusum Mässing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gusum Mässing AB så kan ni göra det på telefon genom 0123-20140 eller genom brev på följande adress:
Syntorp 210, 610 40, Gusum

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gusum Mässing AB och det är Karlsson, Bernt Åke Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunilla Annika Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunilla Maria Elisabet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor