Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556204-2845 är organisationsnummer för företaget Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag finns i.

Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-03-13 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wahlin, Lars-Åke

Vill ni komma i kontakt med Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-127801 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 42, 602 24, Norrköping

Bolaget skall utföra passagerarbefordran med fartyg samt bedriva turistversamhet ävensom därmed förenlig rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Royal Stockholm Cruise Line Aktiebolag och det är Wahlin, Lars-Åke som är född 1951 och har titeln VD, Wahlin, Lars-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlin, Joakim Åke som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlin, Kurt Åke som är född 1924 och har titeln Suppleant, Wahlin, Marie Åsa Angelica som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bo Tage som är född 1956 och har titeln RevisorRevisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,