Gryt Willimzik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Gryt Willimzik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Gryt Willimzik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Gryt Willimzik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556238-5418.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 013-162033 alternativt besöka eller skicka post till Gryt Willimzik Aktiebolag på följande adress Långviksv. 101, 610 42, Gryt.

Gryt Willimzik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Gryt Willimzik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Willimzik, Kolja som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utveckling, tillverkning och försäljning av ljudanläggningar, utveckling av konstteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.