Dyk Oil AB

Östergötlands län

Information

Dyk Oil AB är en verksamhet som finns i Valdemarsvik. I Dyk Oil AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergnehr, Karl Åke som är född 1948 och har titeln VD, Bergnehr, Karl Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergnehr, Stig Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Claesson, Birgit Åsa Catrin som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nils Åke Brage som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dyk Oil AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dyk Oil AB på telefon 0123-31078.

Bolaget skall bedriva dykeriverksamhet, utföra bilreparationer, bedriva bilförsäljning, byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva familjehem och därmed förenlig verksamhet med dykning som terapiverksamhet. Familjehemmet riktar sig till missbrukande ungdomar.

Idag är Dyk Oil AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dyk Oil AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dyk Oil AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dyk Oil AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dyk Oil AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Dyk Oil AB har 556243-1386 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.