Vikens Trä AB

Östergötlands län

Information

Vikens Trä AB är ett av många bolag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Vikens Trä AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vikens Trä AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Vikens Trä AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1984-11-16. Men sedan 1985-01-01 så har Vikens Trä AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grännäs Gård, 615 95, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vikens Trä AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-10697.

Valdemarsvik arbetar för att bolag som Vikens Trä AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vikens Trä AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, förädling av träprodukter samt försäljning av verktyg och byggnadsmaterial. Äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värde- papper.

Firmatecknare för Vikens Trä AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vikens Trä AB och det är följande personer, Nilsson, Karl Jörgen som är född 1960 och har titeln VD, Nilsson, Karl Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gunilla Benita Madeleine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Göran Ivar som är född 1933 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Joelsson, Bernth Ingemar som är född 1939 och har titeln Revisor.Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Revisionshuset Planeten som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vikens Trä AB är 556251-8752.