Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556253-3967 är organisationsnummer för bolaget Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag finns i.

Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-12-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hyllman Nilsson, Marie Elisabeth -Nilsson, Nils Göran Ingemar

Vill ni komma i kontakt med Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-51487 eller genom brev på följande adress:
Storg. 4, 615 30, Valdemarsvik

Bolaget skall bedriva försäljning och läggning av golv, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vångströms Golv Eftr. Aktiebolag och det är Nilsson, Nils Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln VD, Nilsson, Nils Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hyllman Nilsson, Marie Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Jan-Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,