Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556267-8523 är organisationsnummer för verksamheten Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag finns i.

Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-22202 eller genom brev på följande adress:
Stenbacka Gård , 615 93, Valdemarsvik

Bolaget skall idka försäljning samt genomföra utbildning till företag, organisationer, privatpersoner. Vi ämnar likväl idka handel med värdepapper och ekonomisk rådgivning samt äga fastigheter och driva jordbruksrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Löfgren Rådgivning Aktiebolag och det är Löfgren, Saga Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Kristina-Charlotta Ragnhild som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Anders Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,