Vikens Plåt & Tegel AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Vikens Plåt & Tegel AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Vikens Plåt & Tegel AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Vikens Plåt & Tegel AB är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556269-9040.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0123-51775 alternativt besöka eller skicka post till Vikens Plåt & Tegel AB på följande adress Idrottsv. 4, 615 33, Valdemarsvik.

Vikens Plåt & Tegel AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vikens Plåt & Tegel AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lefvert, Charlotte Yvonne som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra takarbeten, bedriva plåtslagerirörelse och bedriva butiksförsäljning av hem- och inredningsprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.