AQ Lasertool AB

Östergötlands län

Information

AQ Lasertool AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där AQ Lasertool AB finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AQ Lasertool AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AQ Lasertool AB har haft sedan 2003-02-27. AQ Lasertool AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AQ Lasertool AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0582-45000.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AQ Lasertool AB Privat, ej börsnoterat.

AQ Lasertool AB har idag 556275-6212 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AQ Lasertool AB

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja bearbetade plåtdetaljer inom mekanisk verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

I AQ Lasertool AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Per-Johan Christer som är född 1975 och har titeln VD, Dahlgren, Per-Johan Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Claes Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.