Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östersten, Karl Erik Lennart som är född 1936 och har titeln VD, Östersten, Karl Erik Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Östersten, Carl Henrik David som är född 1970 och har titeln Suppleant, Östersten, Ellen Mimmi Lovisa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ekholm, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Revisor, Stensrev AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag på telefon 0123-31006.

Bolaget skall förvalta nyttjanderätter, bedriva handel med aktier och bedriva jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Östersten, Carl Henrik David -Östersten, Ellen Mimmi Lovisa -Östersten, Karl Erik Lennart

Familjen Österstens Förvaltnings Aktiebolag har 556288-3701 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.