Åsviks Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556297-1381 är organisationsnummer för verksamheten Åsviks Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åsviks Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Åsviks Lantbruks Aktiebolag finns i.

Åsviks Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-24 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åsviks Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Åsviks Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åsviks Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Per Erik Vilhelm -Willix, Claes-Göran Anders

Vill ni komma i kontakt med Åsviks Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0493-41001 eller genom brev på följande adress:
Åsviks Säteri, 615 92, Valdemarsvik

Bolaget skall bedriva växtodling, djurprodukter, handel med produkter och förnödenheter, körslor och inventarieuthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åsviks Lantbruks Aktiebolag och det är Willix, Claes-Göran Anders som är född 1946 och har titeln VD, Willix, Claes-Göran Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Alf Torsten Bruno som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halling, Mats Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Erik Vilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,