Hummelvik Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hummelvik Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Hummelvik Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hummelvik Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hummelvik Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-04-24. Men sedan 1992-01-01 så har Hummelvik Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hummelvik, 610 42, Gryt. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hummelvik Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-45045.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Hummelvik Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hummelvik Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva svinuppfödning och växtodling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hummelvik Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hummelvik Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Sten, Sven Krister som är född 1947 och har titeln VD, Sten, Sven Krister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten Casimiro, Jenny Birgitta Iréne som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hummelvik Lantbruk Aktiebolag är 556297-2645.