Capstan Invest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Capstan Invest Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Capstan Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Capstan Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Capstan Invest Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-05-20. Men sedan 1998-01-01 så har Capstan Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Evelundsv. 1, 610 42, Gryt. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Capstan Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8441190.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Capstan Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Capstan Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdehandlingar, leasing och factoringverksamhet samt därmed sammanhängande finansiering, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank- eller kreditrörelse. Vidare skall bolaget bedriva växt- och animalieproduktion, skogsbruk samt entreprenadverksamhet inom jord och skogssektorn, bedriva uthyrning av båtar samt maritim utbildningsverksamhet. Vidare skall bolaget utföra tjänster inom rekreation och turism. Samt bedriva hotell och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Capstan Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Per Anders Birger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Capstan Invest Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Per Anders Birger som är född 1948 och har titeln VD, Andersson, Per Anders Birger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerblom, Johan Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gustav Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Capstan Invest Aktiebolag är 556298-5381.