Gripband i Gusum Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Gripband i Gusum Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Gripband i Gusum Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gripband i Gusum Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Gripband i Gusum Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-11-17. Men sedan 1988-01-01 så har Gripband i Gusum Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Albrinken, 610 40, Gusum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gripband i Gusum Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-20430.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Gripband i Gusum Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gripband i Gusum Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning av och handel med produkter av gripband och utvecklingsprodukter därav samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gripband i Gusum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gripband i Gusum Aktiebolag och det är följande personer, Kemle, Karin Cecilia som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemle, Kurt Stefan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gripband i Gusum Aktiebolag är 556312-1762.