Stenmarks Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Stenmarks Rör Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Stenmarks Rör Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Stenmarks Rör Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556320-7777.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0121-30086 alternativt besöka eller skicka post till Stenmarks Rör Aktiebolag på följande adress Bruksg. 32, 610 40, Gusum.

Stenmarks Rör Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stenmarks Rör Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stenmark, Åsa Maria Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva vvs-entreprenadverksamhet ävensom handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.