Östantorp Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Östantorp Lantbruk Aktiebolag är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Östantorp Lantbruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Karl Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Irene Signe Ingegärd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Östantorp Lantbruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östantorp Lantbruk Aktiebolag på telefon 0121-30352.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, samt bedriva finansiell verksamhet, dock icke sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller Lagen om kreditmarknadsbolag, idka lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Östantorp Lantbruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Östantorp Lantbruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Östantorp Lantbruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Östantorp Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östantorp Lantbruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Irene Signe Ingegärd -Olsson, Karl Lennart

Östantorp Lantbruk Aktiebolag har 556327-1799 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.