N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-08-24. Men sedan 1988-01-01 så har N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hyttan, 615 95, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-12304.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall vedriva tillverkning och montage av plastdetaljer samt handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Sven Ebbe -Karlsson, Leif Åke Krister.

Det finns idag lite personer som är kopplade till N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag och det är följande personer, Gustavsson, Sven Ebbe som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Leif Åke Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annika Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för N.K Plastmontage i Valdemarsvik Aktiebolag är 556332-8383.