Sörmans Snickeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Sörmans Snickeri Aktiebolag är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Sörmans Snickeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sörman, Patrik Karl Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörman, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sörmans Snickeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sörmans Snickeri Aktiebolag på telefon 0121-30450.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av snickeri- arbeten och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Sörmans Snickeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sörmans Snickeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sörmans Snickeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Sörmans Snickeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sörmans Snickeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sörmans Snickeri Aktiebolag har 556346-6530 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.