Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-11-08 och har organisationsnummer 556356-7956.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Örberga 101, 592 91, Vadstena.

Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Östra Ed Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Elowsson, Tord Roland Franklin som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.