Stora Norrby Djur Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Stora Norrby Djur Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Stora Norrby Djur Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Stora Norrby Djur Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556360-4700.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0121-30288 alternativt besöka eller skicka post till Stora Norrby Djur Aktiebolag på följande adress St. Norrby, 610 41, Ringarum.

Stora Norrby Djur Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stora Norrby Djur Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hedlund, Elin Frida Katarina som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mjölk- och köttproduktion, handel med aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.