Gusums Elservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Gusums Elservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Gusums Elservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gusums Elservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Gusums Elservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-10-02. Men sedan 1991-01-01 så har Gusums Elservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Centrumplatsen 3, 610 40, Gusum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gusums Elservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-20702.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Gusums Elservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gusums Elservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall utföra elinstallationer och felsökningar samt handel med elmaterial, vitvaror, husgeråd samt hushållsmaskiner. Färg och tapeter, golvmaterial, kakel och klinkers, trädgårdsmaterial, hemtextilier, leksaker, presentartiklar. Fritids- och trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gusums Elservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gusums Elservice Aktiebolag och det är följande personer, Hultman, Hans Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pekkarinen, Pentti Aulis Tapani som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Harriet Viola Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Pekkarinen, Eva-Pia Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gusums Elservice Aktiebolag är 556372-8889.