Vikens Mäklarbyrå AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Vikens Mäklarbyrå AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vikens Mäklarbyrå AB är ett av dem. Statusen för Vikens Mäklarbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Vikens Mäklarbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vikens Mäklarbyrå AB ska trivas.

Vikens Mäklarbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, företagsförmedling , handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vikens Mäklarbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Vikens Mäklarbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Vikens Mäklarbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-10990.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vikens Mäklarbyrå AB är Olofsson, Dick Jerry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Johan Jerry som är född 1976 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vikens Mäklarbyrå AB har 556374-1320 som sitt organisationsnummer.