Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-12-18. Men sedan 1991-01-01 så har Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Toverum, 615 95, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-51488.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkeri-och entreprenadrörelse inom an- läggnings- och byggnadsarbeten, huvudsakligen markarbeten, samt handel med förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte där- med förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Bo Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margit Ida Viola som är född 1928 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Anders Gräv & Transport Aktiebolag är 556409-8860.