Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-12. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag ska trivas.

Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva person- och chartertransporter med buss, försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-12217.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag är Karlsson, Per Erik Valter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Erik Bertil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Per Karlssons Buss i Valdemarsvik Aktiebolag har 556420-2447 som sitt organisationsnummer.