Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556442-4876.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 011-101390 alternativt besöka eller skicka post till Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB på följande adress Slakthusv. 4, 602 28, Norrköping.

Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Östergötlands Högtrycksspolning och Fastighetsjour AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Fyhr, Kerstin Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel på entreprenad samt miljöhantering såsom sophantering och slamsugning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.