Valdemarsviks Musik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556456-1552 är organisationsnummer för företaget Valdemarsviks Musik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Valdemarsviks Musik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Valdemarsviks Musik Aktiebolag finns i.

Valdemarsviks Musik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-11-24 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Valdemarsviks Musik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Valdemarsviks Musik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Valdemarsviks Musik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rolf, Börje Stefan -Rolf, Karl Jerry

Vill ni komma i kontakt med Valdemarsviks Musik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-12191 eller genom brev på följande adress:
Svedjev. 5, 615 32, Valdemarsvik

Bolaget skall bedriva affärsverksamhet inom nöjesbranschen med dansbandet Titanix som huvudprodukt, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Valdemarsviks Musik Aktiebolag och det är Rolf, Börje Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfving, Johan Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolf, Karl Jerry som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,