Östantorp Invest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall idka lantbruk och värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östantorp Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Östantorp Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1992-11-19 så skapades Östantorp Invest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Östantorp Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Östantorp Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556456-4184 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Östantorp Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Östantorp Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0121-30352 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östantorp Invest Aktiebolag är Olsson, Karl Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Irene Signe Ingegärd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .