Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag

Östergötlands län

Information

Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franzén, Lars Tomas Erland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Kerstin Annica som är född 1956 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag på telefon 0123-12208.

Bolaget skall bedriva svets- och plåtarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tomas Franzéns Verkstadsaktiebolag har 556476-6730 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.