Mötesfabriken AB

Östergötlands län

Information

Mötesfabriken AB är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Mötesfabriken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skoglund, Peter Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Skoglund, Peter Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pernes, Jan Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekblad, Stig Evert Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerhammar, Carl Örjan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Kerstin Carina som är född 1962 och har titeln SuppleantSöderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mötesfabriken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mötesfabriken AB på telefon 011-4000250.

Bolaget skall bedriva bokning och produktion av events och konferenser. Aktivitetsförmedling inom artist och föreläsare och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mötesfabriken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mötesfabriken AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mötesfabriken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Mötesfabriken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mötesfabriken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Mötesfabriken AB har 556476-9536 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.