EMBLA Miljö Aktiebolag

Östergötlands län

Information

EMBLA Miljö Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där EMBLA Miljö Aktiebolag finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EMBLA Miljö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EMBLA Miljö Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. EMBLA Miljö Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EMBLA Miljö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fotbollsv. 5, 615 33, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EMBLA Miljö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EMBLA Miljö Aktiebolag har idag 556495-2561 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för EMBLA Miljö Aktiebolag

Bolaget skall konstruera, designa, tillverka och marknadsföra produkter med inriktning på miljö och kultur, för industri och till privatpersoner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I EMBLA Miljö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagander, Bror Bertil som är född 1929 och har titeln VD, Hagander, Maj-Britt som är född 1942 och har titeln Vice VD, Hagander, Bror Bertil som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagander, Maj-Britt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantNils Åke Brage som är född och har titeln Revisor, .