Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556497-8491 är organisationsnummer för företaget Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag finns i.

Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-12 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 019-166580 eller genom brev på följande adress:
Järntorgsg. 12, 703 61, Örebro

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta aktier, handel med värdepapper, driva skogs- och jordbruksrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven Olssons Förvaltnings Aktiebolag och det är Olsson, Sven Ivar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ward, Per Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,