L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556506-4333.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0123-10836 alternativt besöka eller skicka post till L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag på följande adress Norrg. 9 B, 615 31, Valdemarsvik.

L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I L & M Dahlbergs Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlberg Wetterström, Karin Ch. C som är född 1959 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.