Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556512-0747.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0123-10997 alternativt besöka eller skicka post till Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB på följande adress Karsmåla Tallgläntan, 615 94, Valdemarsvik.

Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Roger Holmbergs Bygg i Valdemarsvik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Holmberg, Anne Elisabet Yvonne som är född 1965 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra byggnads- och snickeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.