Pacego Stanseri & Packningar AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva legotillverkning och stansning av plast, läder och gummiprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pacego Stanseri & Packningar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Pacego Stanseri & Packningar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1995-08-18 så skapades Pacego Stanseri & Packningar AB och bolaget är har F-skattsedel Pacego Stanseri & Packningar AB har haft det sedan 1996-01-01.

Pacego Stanseri & Packningar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556518-0535 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Pacego Stanseri & Packningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Pacego Stanseri & Packningar AB så går det att nå dem via telefon på 0123-12348 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pacego Stanseri & Packningar AB är Andersson, Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia-Lena Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .