Tryckeriet Valdemarsvik AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeri och utföra fotografering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tryckeriet Valdemarsvik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Tryckeriet Valdemarsvik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1995-07-12 så skapades Tryckeriet Valdemarsvik AB och bolaget är har F-skattsedel Tryckeriet Valdemarsvik AB har haft det sedan 1997-01-01.

Tryckeriet Valdemarsvik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556519-0724 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Tryckeriet Valdemarsvik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Tryckeriet Valdemarsvik AB så går det att nå dem via telefon på 0123-51060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tryckeriet Valdemarsvik AB är Karlsson, Dan Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Vanja Barbro Elisabet som är född 1926 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .