Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556520-0960.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB på följande adress Trädgårdsg. 11, 615 30, Valdemarsvik.

Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Allvärme-Teknik Filter A.T.F. AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Jan Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Karlsson, Karin Barbro som är född 1959 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall försälja filter till värmepumpar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.