Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är ett av dem. Statusen för Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är att Bolaget är aktivt.

Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-13. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB ska trivas.

Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22. I Valdemarsvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gods- och persontransporter, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22.

Idag är Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-51780.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ferm, Knut Lennart.

De som är på något sätt har med Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB är Ferm, Knut Lennart som är född 1944 och har titeln VD, Ferm, Knut Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Knut Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringdahl, Kerstin Maria som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Centrala Gods- och Persontransporter, Lennart Ferm AB har 556529-5226 som sitt organisationsnummer.