Sandvik Marin & Miljö AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Sandvik Marin & Miljö AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Sandvik Marin & Miljö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Sandvik Marin & Miljö AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556541-1658.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0123-51301 alternativt besöka eller skicka post till Sandvik Marin & Miljö AB på följande adress Hamng. 7, 615 31, Valdemarsvik.

Sandvik Marin & Miljö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Sandvik Marin & Miljö AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sipola, Maija-Liisa som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, förmedling, förvaring och uthyrning av båtar, sjötransporter, samt konsult inom miljö, marknadsföring och affärsutvecling samt därmed förenlig verksamhet.