Blå Kusten Butiken AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Blå Kusten Butiken AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Blå Kusten Butiken AB är ett av dem. Statusen för Blå Kusten Butiken AB är att Bolaget är aktivt.

Blå Kusten Butiken AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-08-29. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Blå Kusten Butiken AB ska trivas.

Blå Kusten Butiken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva butiksverksamhet. Försäljning av trädgårdsprodukter, djurfoder, tillbehör till husdjur och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blå Kusten Butiken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Blå Kusten Butiken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Blå Kusten Butiken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-20019.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Blå Kusten Butiken AB är Karlén, Inga Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Gerd Ingela som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Karl Johan som är född 1986 och har titeln Suppleant, Karlsson, Mats Karl-Göran som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantCityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Blå Kusten Butiken AB har 556544-9849 som sitt organisationsnummer.