Västertryserums Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Västertryserums Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Västertryserums Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Västertryserums Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Västertryserums Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Västertryserums Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Västertryserums Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, förvalta fast och lös egendom, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västertryserums Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Västertryserums Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Västertryserums Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-30049.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Västertryserums Åkeri Aktiebolag är Andersson, Mats Åke som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åke Lennart som är född 1940 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Västertryserums Åkeri Aktiebolag har 556562-8947 som sitt organisationsnummer.