Scandinavian Maritime Services AB

Östergötlands län

Information

556563-3012 är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Maritime Services AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Maritime Services AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Scandinavian Maritime Services AB finns i.

Scandinavian Maritime Services AB har varit registrerat sedan 1998-12-01 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Maritime Services AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Scandinavian Maritime Services AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandinavian Maritime Services AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Maritime Services AB så kan ni göra det på telefon genom 0123-51531 eller genom brev på följande adress:
Garvareg. 6, 615 30, Valdemarsvik

Bolaget skall vara konsult inom sjöfarten, last- och fartygs- inspektioner, Ship management, köp och försäljning av fartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Maritime Services AB och det är Tourneur, Frank Heinrich som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tourneur, Marianvel Rosevilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,