Anders Mattsson Finsnickeri AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Anders Mattsson Finsnickeri AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Anders Mattsson Finsnickeri AB är ett av dem. Statusen för Anders Mattsson Finsnickeri AB är att Bolaget är aktivt.

Anders Mattsson Finsnickeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-14. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Anders Mattsson Finsnickeri AB ska trivas.

Anders Mattsson Finsnickeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning av specialsnickerier, såsom inredningar, möbler, dörrar, fönster. Bolaget skall även bedriva undervisning i slöjd och hantverkskurser samt även producera läromedel och facklitteratur och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Mattsson Finsnickeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Anders Mattsson Finsnickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Anders Mattsson Finsnickeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-10052.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Mattsson Finsnickeri AB är Mattsson, Bo Anders Wilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pekkarinen, Tuomo Kullervo som är född 1963 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Anders Mattsson Finsnickeri AB har 556568-6044 som sitt organisationsnummer.