Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva skogstransporter och åkeri samt därtill hörande arbetsuppgifter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1999-09-09 så skapades Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-01.

Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556573-7094 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0123-30132 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Ove Mattias -Berg, Stig Ove

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergs Skogstransporter i Valdemarsvik Aktiebolag är Berg, Stig Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Ove Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Berg, Elsy Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jonsson, Maria Helena som är född 1975 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .