Sondera Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Sondera Aktiebolag är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Sondera Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Kent-Åke Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Almberg Lindqvist, Eva Kerstin Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sondera Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sondera Aktiebolag på telefon 0121-29930.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet, äga och förvalta fast egendom, handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sondera Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sondera Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sondera Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-21 och Sondera Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sondera Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sondera Aktiebolag har 556599-8563 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.