Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva betonghåltagning, rivning, montering och anläggningsarbeten inom byggnadssektorn, försäljning av hälso- produkter och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2000-11-09 så skapades Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB och företaget är har F-skattsedel Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB har haft det sedan 2001-07-13.

Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556600-2738 är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-8729212 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ante Sandbergs Borr & Byggservice AB är Sandberg, Andreas Joachim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Marie Helena som är född 1977 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .