Campello Development Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Campello Development Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Campello Development Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Campello Development Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Campello Development Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-31. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Campello Development Aktiebolag ska trivas.

I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation och drift av golfbana och hotell.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Campello Development Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Campello Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Campello Development Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5840210.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Campello Development Aktiebolag är Ekh, Olof Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Susan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Campello Development Aktiebolag har 556615-3747 som sitt organisationsnummer.